Чт. 16 Травня 2024

Літнє печиво з чорниці відмінно смакує до чаю

Чорниця – це не тільки корисна ягода, вона – одна з кращих для випічки. Завдяки своєму кольору і аромату, печиво з чорницею буде неймовірним. Лимонна цедра додасть вишукану кислинку. Якщо ви не уявляєте собі, як це – купувати випічку до чаю в магазині, то печиво з чорницею і лимоном може стати вашим улюбленим. Поєднання цієї ягоди з цитрусовим – красиво і ароматно, печиво стане прикрасою столу.

Інгредієнти:

2,5 чашки борошна

2 ч. л. розпушувача

1 щіпка солі

1/2 склянки масла

1 склянка білого цукру

2 яйця, злегка збитих

1,5 ч. л. екстракту лимона або лимонної цедри

1/2 чашки молока

1 чашка свіжої чорниці або розмороженої чорниці

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 190 градусів. Змастіть деко для випічки. Просійте разом борошно, розпушувач і сіль.

У великій мисці розітріть вершкове масло з цукром. Додайте яйця і лимонний ароматизатор. У кілька прийомів додайте молоко і борошняну суміш, починаючи з молока. Акуратно додайте чорницю, перемішайте.

Набираючи тісто двома чайними ложками, викладіть його на деко на відстані одне від одного. Випікайте від 12 до 15 хвилин. Перед подачею печиву охолонути.

Рецепти смачного варення з полуницею


Залишити коментар