Чим небезпечні магніти на холодильнику

У кожному будинку можна побачити магніти на холодильнику. Зазвичай їх привозять з-за кордону або купують на якихось заходах, бо вони нагадують нам про пережиті емоції. Однак народні повір’я свідчать, що магніти на холодильник можуть завдати непоправної шкоди.

Холодильник – це атрибут, який може перебувати в квартирі більше 10 років. А деякі змінюють його ще рідше. Згодом холодильні камери вже не володіють спеціальним додатковим захистом. Тому магніти, які кріпляться на дверцята, можуть створювати біополе. Воно, в свою чергу, негативно впливає на продукти харчування.

Більш того, якщо ваш холодильник обвішаний безліччю магнітів, то він може завдати непоправної шкоди здоров’ю, особливо тим, хто страждає від проблем з серцем або користується електро-кардіостимуляторами. Таким чином можна зробити висновок, що магніти на холодильник смертельно небезпечні.

Крім того, в деяких моделях холодильників теплообмінники встановлені у бічних стінок. Якщо протилежна сторона буде закрита магнітиками, відбудеться збій відведення тепла. Тому відповідь на питання “Чи можна вішати магніти на бічну стінку холодильника?” – ні.

На здоровʼя нирок можуть негативно вплинути кілька продуктів


Залишити коментар