“Тюльпанова столиця” Буковини запрошує на яскраві фото

У селі Мамаївці поблизу Чернівців сьогодні, 22 квітня, відкрили тюльпанове поле. За словами власника поля Владислава Венгринюка, відкриття планували 16-го квітня, проте через прохолодну погоду перенесли на тиждень.

Наразі розквітли близько 40% тюльпанів. Розквіту більшості квітів – понад 80% – очікують через тиждень, зазначає Владислав Венгринюк.

Тюльпанове поле прийматиме відвідувачів орієнтовно до 10 травня включно. Втім, усе залежатиме від погоди: якщо почнеться сильна спека, терміни відчутно скоротяться, додає співрозмовник. На полі висадили близько 140 сортів тюльпанів, це у середньому 2-3 мільйони цибулин. Посадили також і інші сезонні квіти, які квітнуть тоді ж, коли й тюльпани, – мускарі, нарциси.

Серед цікавинок – голландський вітряк висотою 6 метрів.

“Також була проведена велика робота над благоустроєм. Усе – для зручності людей: доріжки, кафе, вбиральні. Щоби це не асоціювалося зі словом “поле”, а виглядало більше як парк. З кожним роком ми вдосконалюємося”.

Ще тут є міні-зоопарк з кроликами та оленями. А для дітей ми підготували розваги – гірка-тюбінг, картинг для дітей та батути. Один із батутів – розміром понад 600 квадратів, там одночасно можуть перебувати до 200 дітей. Частина атракціонів запрацює з наступного тижня. Ціни у нас доволі демократичні: безліміт – 200 гривень. Тобто можна прийти вранці, заплатити 200 гривень і ввесь день розважатися”, – зауважує Владислав Венгринюк.

Графік – з 10.00 до 20.00 щодня.

Вартість:

Дорослі – 150 грн
Діти до 12 років – 50 грн
Діти до 6 років – безкоштовно
ЗСУ – безкоштовно.


Залишити коментар