Паска з горілкою виходить пухкіша

Не дивуйтеся, але ця паска – з горілкою. Вона ніжна, пухка, ароматна. Обов’язково приготуйте! Не пошкодуєте!

Інгредієнти:

7 скл. борошна

2 скл. молока

1 скл. масла

7 жовтків

3 скл. цукру

1 ч. ложка солі

70 г дріжджів

1 ст. ложка горілки

цедра лимона

лимонний сік, родзинки.

 

Спосіб приготування:

У теплому молоці розпустити дріжджі з цукром, додати масло, горілку, жовтки, сіль, борошно, лимонний сік, цедру лимона і родзинки. Замісити тісто.

Як підійде, розкласти у форми.

Дати знову піднятися. Змастити білками і випікати до готовності.

Раніше ми писали: Рецепт закарпатської паски


Залишити коментар