Пиріжки “Манзарі” – смаколики, які готують на Вінниччині

Ці пиріжечки на Вінничині називають “Манзарі”. Найсмачніші пиріжки, кажу без перебільшення. Навіть не думайте, а одразу біжіть готувати! Будете дякувати за рецептик!

Інгредієнти:

3 пригоршні борошна

маленький пакетик сухих дріжджів

1 ч. ложка солі

0,5 ч. ложки цукру

1 ст. ложка олії, теплої води (скільки візьме).

200 г кисломолочного сиру

2 варених яйця

невеличкі пучечки кропу і зеленої цибульки

1 сире яйце

сіль, перець

Спосіб приготування:

Тісто: в мисці змішайте сухі компоненти і влийте туди олії. Долити теплої води і замісити не дуже рідке тісто (таке, щоб було густіше, як на оладки). Тоді це тісто покладіть обов’язково в холодильник, десь на годину.

Начинка: в мисці змішати сир, покришені кубиками яйця, порізану зелень, посолити, поперчити і перемішати з сирим яйцем усе, щоб воно об’єдналося.

Тісто має добре піднятися. Дістати з холодильника і ліпити пиріжки. Смажити на добре розігрітій сковорідці, олії не шкодувати.


Залишити коментар