Чт. 28 Березня 2024

Українські та британські броварі спільно варитимуть крафтове пиво до Євробачення

Спеціально до Євробачення українська крафтова броварня Beermaster Brewery спільно з британською пивоварнею Neptun збираються зварити пиво Ukrainian Golden Ale, пише SEEDS.

«Найближчим часом наша броварня має намір зварити Ukrainian Golden Ale спільно з британською пивоварнею Neptun. Це пиво присвячене цьогорічному Євробаченню, яке пройде у Великій Британії, проте в українському стилі.

Тож у межах колаборації планується варка, а згодом у Великій Британії пиво «під Євробачення» варитимуть саме за таким рецептом», – розповів шеф-бровар крафтової пивоварні Beermaster Brewery Віктор Ващук журналу «Напої. Технології та Інновації».

У найближчих планах Beermaster Brewery є ще кілька цікавих колаборацій з іноземними пивоварами. Адже навіть зараз споживачі дуже цінують різноманітність та оригінальність і чекають на новинки, зауважує Віктор Ващук.

Нещодавно крафтова броварня презентувала персиковий Milkshake – одну з цікавих редакцій пива ІРА. На вигляд пиво Bomb Tsupik нагадує молочний коктейль, а смакує як вершково-фруктове пюре. Оскільки рецептура напою передбачає додавання персикового пюре, його варять невеликими партіями, лише тоді, коли дозріває духмяний одеський персик.

Нині очікується ще один Milkshake – Crazy Orange, з додаванням пюре апельсина. Цю серію у броварні планують розширити у період сезону свіжих фруктів.


Залишити коментар