Закуска “Білі тюльпани” здивує ваших гостей
Для приготування гарної та смачної закуски “Білі тюльпани” знадобиться мінімум інгредієнтів та обмаль часу.
Інгредієнти:
яйця — 9 штук
часник — 3 зубчики
плавлений сир — 180 грамів
майонез — 40 грамів
сіль — на власний смак
зелена цибуля
Приготування:
Варимо яйця 9-10 хвилин на середньому вогні. Щоб вони не потріскалися під час варіння, додайте у воду трохи оцту й солі.
Яйця охолоджуємо, ріжемо обережно навхрест до половини та дістаємо жовток.
Плавлений сирок натираємо на середній або дрібній тертці. Щоб він краще натирався, попередньо його можна підморозити в морозилці.
Часник чистимо і пропускаємо через прес, можна подрібнити на тертці або просто дрібно-дрібно порубати ножем.
Жовтки розминаємо виделкою, солимо і перчимо за смаком, змішуємо з плавленим сиром, тертим або подрібненим часником, майонезом. Вимішуємо до однорідності.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маринований часник – ідеальна закуска на всі випадки життя
Масу викладаємо в пакет та відрізаємо куточок. Видавлюємо масу в білок, формуючи «серединку тюльпана».
Для більшої схожості з тюльпанами прикрашаємо закуску зеленою цибулею, викладаючи її як ніжки тюльпана.
Як варіант, можна зробити “червоні тюльпани”. В такому разі все яйце використовуємо для серединки тюльпана. Розрізаємо томат із загостреного кінця навхрест, не дорізаючи до місця кріплення плодоніжки кілька сантиметрів. Чайною або кавовою ложкою акуратно дістаємо м’якоту з насінням із помідора та наповнюємо кожен томат масою. Можна пригощатися.
Залишити коментар