Пн. 29 Квітня 2024

Робот для торгівлі розробили у Румунії

Adapta Robotics, румунська компанія, що спеціалізується на розробці та виробництві роботів, нещодавно у партнерстві з Carrefour Romania запустила ERIS, першого робота для ритейлу на румунському ринку.

Роботи Adapta використовуються для автоматизації завдань, які зазвичай виконуються людьми. Їх нове творіння, ERIS, є робота, призначеного для роздрібної торгівлі й використовуваного для автоматизації ідентифікації товарів, яких немає, і запобігання помилок у цінах на полицях. Як передає EastFruit з посиланням на Romania-insider, ERIS може ідентифікувати ціни, що відображаються на полиці, і повідомляти, коли вони не збігаються з цінами в базі даних і мають бути змінені. У процесі сканування робот отримує інформацію про залишки товару і може видавати попередження про необхідність поповнення полиці.

«Наша мета полягає в тому, щоб автоматизувати за допомогою фізичних роботів завдання, які можуть бути повторюваними чи втомливими, або які не можна автоматизувати за допомогою традиційних рішень, наприклад, на фабриках, на виробничих лініях або в динамічних середовищах, таких як магазини, — як показали нам потреби Carrefour.Ми вважаємо, що роботи відіграватимуть все більш важливу роль у повсякденному житті, і ми хочемо розвивати їх у Румунії з урахуванням виявлених потреб», — каже Міхай Кречунеску (Mihai Crăciunescu), засновник Adapta Robotics.


Залишити коментар