Млинці з гарбуза готують за кілька хвилин
З гарбуза готують не тільки супи, другі страви, салати і каші. Випічка на основі її м’якоті виходить просто приголомшливою.
Інгредієнти:
Вода – 1,5 склянки
Олія соняшникова – 3 ст. л.
Молоко – 2 склянки
Борошно пшеничне – 2 склянки
Цукор – 2 ст. л.
Сіль – 1 дрібка
Гарбуз – 450 г
Яйце – 3 шт.
Спосіб приготування:
Гарбуз очистіть від шкірки, насіння та серцевини. Запечіть у духовці до м’якості, а потім перебийте у пюре.
У глибокій мисці змішайте яйця, сіль, цукор. Молоко підігрійте і також додайте, перемішайте суміш вінчиком. Потім додайте половину гарбузового пюре та поступово додавайте борошно. Додайте окріп, олію та ще раз вимішайте.
Залиште тісто на хвилин 20. Якщо тісто загусте – додайте ще окропу чи молока, якщо ж рідке – то додайте ще борошна.
Обсмажте млинці з обох боків.
Залишити коментар