Сб. 21 Грудня 2024

Млинці з гарбуза готують за кілька хвилин

З гарбуза готують не тільки супи, другі страви, салати і каші. Випічка на основі її м’якоті виходить просто приголомшливою. 

Інгредієнти:

Вода – 1,5 склянки

Олія соняшникова – 3 ст. л.

Молоко – 2 склянки

Борошно пшеничне – 2 склянки

Цукор – 2 ст. л.

Сіль – 1 дрібка

Гарбуз – 450 г

Яйце – 3 шт.

Спосіб приготування:

Гарбуз очистіть від шкірки, насіння та серцевини. Запечіть у духовці до м’якості, а потім перебийте у пюре.

У глибокій мисці змішайте яйця, сіль, цукор. Молоко підігрійте і також додайте, перемішайте суміш вінчиком. Потім додайте половину гарбузового пюре та поступово додавайте борошно. Додайте окріп, олію та ще раз вимішайте.

Залиште тісто на хвилин 20. Якщо тісто загусте – додайте ще окропу чи молока, якщо ж рідке – то додайте ще борошна.
Обсмажте млинці з обох боків.


Залишити коментар