Шоколадний торт з кабачків – відмінний літній смаколик
Інгредієнти:
Два середніх кабачки;
4 яйця;
150 грамів цукру;
400 грамів борошна;
2 столові ложки какао;
1 столова ложка розчинної кави;
2 ложки розпушувача;
половина чайної ложки соди;
дрібка солі;
1 пачка шоколадного пудингу;
150 міліграмів олії.
Шоколадна глазур:
150 грамів чорного шоколаду;
100 мілілітрів вершків.
Приготування:
Кабачки помийте та очистіть від шкірки, натріть на грубій тертці для овочів.
У мисці з’єднайте всі сипучі інгредієнти – борошно, какао-порошок, пудинг, харчову соду, щіпку солі, каву та розпушувач.
Міксером збийте яйця з цукром до світлого кольору, повільно додайте масло.
З’єднайте всі сухі інгредієнти, всипте їх у яєчну суміш та перемішайте до отримання однорідної консистенції.
Злийте кабачки від зайвої води та додайте в суміш. Все ретельно вимішайте.
Викладіть тісто в деко, застелене папером для випікання.
Випікайте при 170 градусах близько 50 хвилин.
Коли тісто охолоне, приготуйте глазур: розігрійте вершки, зніміть з вогню і додайте кубики шоколаду. Перемішуйте, поки глазур не стане однорідною.
Прикрасьте торт шоколадною глазур’ю.
Залишити коментар