Вчені розробили ковбасу, яка позбавляє від тривоги

Вчені розробили ковбасу, яка позбавляє від тривоги

Veganly Deli, виробник рослинної їжі для гурманів у Великобританії, використовує суперпродукти для створення веганських страв з високим вмістом білка. У асортименті – делікатеси з високим вмістом білка та безмолочноі сири, виготовлені за стандартами якості Мішлен.

Таким чином компанія робить свій внесок у розвиток мейнстріму рослинної їжі.

Британський виробник створив для гурманів різноманітні ковбаси, правильний сир брі, пряний паштет н’дуджа та фуа-гра. Весь асортимент веганський і 100% натуральний — без рафінованого цукру, добавок або загусників.

Що робить пропозицію Veganly Deli унікальною, так це використання харчових суперфудів та білкових порошків.

Замість стандартного борошна Veganly Deli використовує суміш органічного конопляного, рисового і гарбузового протеїну, що підвищує вміст білка та якість продукту.

Різне м’ясо в асортименті британської компанії містить різний доданий суперфуд — від баобаба або лукуми до аюрведичної готу-коли, яка, як стверджується, знімає тривогу та стрес.

У Veganly Deli стверджують, що виробляють найчистіші, повністю натуральні веганські продукти на ринку, водночас активно сприяючи зменшенню викидів CO2.

«Ми пишаємося тим, що є частиною революції у сегменті рослинної їжі, і співпрацюємо з Vegan Friendly, щоб зробити її масовою», — зазначили у Veganly Deli.

Джерело AgroTrend


Залишити коментар