Чт. 25 Квітня 2024

Фермер запустив бізнес на морозиві з козячого молока

Кілька років тому, коли Тарас Назар вирішив поїхати з міста і зайнятись тим, що приносить задоволення. Тепер чоловік — власник екоферми у селі Хомівка, що на Тернопільщині, пише Т1 новини.

Туристи тут можуть насолодитися природою, тваринами та скуштувати незвичні продукти із козячого молока. А все почалося з любові Тараса Назара до тварин.

Родзинка екоферми — морозиво із козячого молока. В асортименті є пломбір та шоколадне. Виробництво класичного морозива, розповів пан Тарас, започаткував ще його батько. Зараз молодший брат перейняв справу, а Тарас Назар мріє спільно всією родиною запустити виготовлення козячого морозива.

Наразі на фермі є близько сотні дійних кіз, отара овечок і кілька незвичних поросят. Та Тарас планує своє господарство перетворити на центр дозвілля, аби містяни змогли відпочивати на природі. Тож вже наступного року хоче збудувати будиночки для гостей, аби туристи могли тут і мешкати.


Залишити коментар