Чт. 28 Березня 2024

Український коньяк вже можна придбати в Італії

Українська продукція розширює свою присутність у світі. Цього літа перша партія коньяків від компанії SHABO відправилась до Верони. Італія стала 20-ю країною світу, де тепер можна зустріти національний продукт цієї компанії.

Відкриття нового ринку стало можливим лише після проходження усіх стадій сертифікацій, акцентує директор з експорту компанії SHABO Станіслав Кобілецький.

“Від початку перемовин ми знали, що процес буде довготривалим. Адже сертифікацій дійсно дуже багато. Проте ми ні на мить не сумнівались, що наша коньячна продукція блискуче їх пройде та підтвердить свою високу якість на міжнародному рівні”, — підкреслив він.

Для створення міцних напоїв в компанії SHABO функціонує сучасний виробничий комплекс Коньячний Дім, який забезпечує повний цикл виробництва. Що включає етапи: вирощування та переробка власного винограду; отримання коньячного виноматеріалу, потім коньячного (виноградного) спирту, його витримка; отримання якісного коньяку, бренді та граппи.

“Коньяк України від SHABO є лідером на ринку багато років. Запорукою успіху цього продукту є якість, завдяки якій споживач і обирає його всі ці роки. І такої філософії ми притримуємось у всьому, що створює компанія. Головний фундамент – якість продукту, саме в це ми вкладаємо найбільше зусиль. Переконаний, без цього неможливо побудувати успішний бізнес. Той бізнес, роботу\послуги якого будуть гідно оцінювати не лише співвітчизники, але й споживачі за кордоном. Тим самим закріплюючи позиції України на міжнародній арені”,- розповідає Гіоргі Іукурідзе, СЕО компанії SHABO.

Джерело Comments.ua


Залишити коментар