Пт. 26 Квітня 2024

“Міняємо іномарку на кукурудзу”: автомобільна корпорація оголосила незвичайну акцію

Компанія Toyota заявила про проведення незвичайної акції. Вона розрахована на аграріїв Бразилії, які мріють про новий автомобіль.

Про це повідомляє Jalopnik, пише ТСН.

Так, бразильський підрозділ Toyota запускає новий сервіс “Toyota Barter”, який дозволяє фермерам обмінювати урожай на новий автомобіль. Програма з промовистою назвою “Toyota Barter” була вперше представлена, як пілотний проєкт ще в 2019 році, а зараз вона розширилася до дев’яти штатів по всій Бразилії.

Механізм цієї акції досить простий. Аби стати власником новенького автомобіля Toyota, досить розплатитися за нього урожаєм кукурудзи або сої. У дилерському центрі Toyota фахівець оцінить його за ринковою вартістю і прийме, як оплату. Щодо автомобілів, то за врожай можна отримати пікап Hilux, позашляховик Fortuner або кросовер Corolla Cross.

Автовиробник заявляє, що 16 відсотків його продажів вже доводиться на клієнтів з агробізнесу, тому новий сервіс дозволить Toyota збільшити цей показник і краще обслуговувати своїх клієнтів.

У Бразилії за Hilux з однорядною кабіною просять 38 150 доларів, з дворядною – 36 990 доларів. Ціноутворення обумовлено моторами. Пікап з однорядною кабіною комплектується 2,8-літровим дизельним двигуном і повним приводом. Із дворядною – 2,7-літровим атмосферним двигуном і заднім приводом.


Залишити коментар