На Закарпатті фермер запросив клієнтів самостійно назбирати собі персиків і абрикосів

Фермерське господарство в селі Часлівці неподалік Ужгорода діє вже шостий рік. У цьому сезоні там запровадили новацію: запросили всіх охочих прибути на територію саду з абрикосами та персиками і самостійно назбирати собі свіжих фруктів.

На заклик відгукнулося чимало людей. Як розповів головний спеціаліст Микола Петрунь, клієнтів привабило те, що вони могли покуштувати урожай, а також пересвідчитися у яких умовах зростали фрукти. Окрім цього, люди самотужки могли зірвати самі ті абрикоси та персики, які найбільше припали їм до вподоби, пише “Суспільне”.

“На ринках і в супермаркетах нашого міста ми побачили, що там здебільшого неспілі фрукти. І ми започаткували, щоб кожен з наших споживачів приїхав до нас в сад. З Ужгородщини, Мукачева, Свалявщини приїжджають сім’ями, з діточками. Одним потрібно для варення, комусь для консервування, комусь просто поїсти. Якраз у нас зараз завершується пізній абрикос і переходимо на пізній персик. Я даю покуштувати також, без питань”, — розповів головний спеціаліст фермерського господарства.


Залишити коментар