Фермер розповів про секрет продажу сільгосппродукції
В сезоні 2020/2021 найбільш рентабельними культурами для агрофірми «Геркулес» з Київщини виявилися соняшник, ріпак та кукурудза. Про це розповів засновник фермерського господарства Віктор Шеремета у матеріалі «Вирощуємо та, що дає найбільший валовий прибуток» на Kurkul.com.
Якщо ж говорити про прибутки, то, за словами господарника, на жаль, неврожай у більшості регіонів став стимулом для рекордного росту ціни на відповідну продукцію, але від цього «виграли» інші фермери.
До слова, у керівника підприємства є власний секрет продажів вирощеної сільгосппродукції: тут майже ніколи не продають зерно «з поля». Натомість збудували склади для зберігання, встановили зерноочисний комплекс з сучасною сушкою і «тримають» усе до початку-середини січня.
«Ми зробили все, щоб мати змогу повністю зберігати в себе наше зерно. Як правило, не практикуємо продажу у жнива. Зазвичай за рахунок ріпаку покриваємо всі літні й осінні потреби. А вже до продажу основного валу приступаємо взимку. І навіть коли різдвяні канікули і є певний попит із боку покупців, а пропозицій немає, бо всі на відпочинках, ми стараємося почати продажі саме в цей період», — розкриває свій секрет успіху Віктор Шеремета.
За роки фермерства Віктор Шеремета та його сімейне фермерське господарство навчилися не лише вирощувати якісну сільгосппродукцію, а і з «розумом» підходити до агробізнесу.
Залишити коментар