Ср. 17 Квітня 2024

Синоптики прогнозують суттєве погіршення погоди

Синоптики прогнозують 16 квітня суттєве погіршення синоптичної картини. На всій території України очікуються дощі з грозами, а на Заході навіть опади у вигляді мокрого снігу. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

«Циклон сконцентрується над західними та північно-західними областями, очікується налипання мокрого снігу, посилення швидкості вітру до поривчастого, кількість опадів місцями досягатиме 19 мм. В північних, центральних та південних областях також передбачаються значні опади. Вся територія країни буде вкрита густими хмарами. Лише в Східній частині хмарно з проясненням, тут пройдуть короткочасні опади», — йдеться у повідомленні синоптиків.

В південних та центральних областях у нічний час температура повітря знаходитиметься у межах +2…+7 °C, денна +8…+14 °C, на Півночі нічна температура досягне відмітки +5…+8 °C, денна +8…+14 °C.

Найтепліше буде на Сході — вночі +4…+7 °C, денні температури максимально піднімуться до позначки +10…+17 °C. В західних областях відчуватиметься прохолода, нічні температури складуть -1…+8 °C, денні коливатимуться від +4 до +13 °C.

У суботу, 17 квітня, очікується зниження температури повітря на декілька градусів та зменшення кількості опадів.


Залишити коментар