Вт. 19 Березня 2024

В Україні стрімко розвивають гастротуризм

26 фермерських господарств на Львівщині готові до початку туристичного сезону. Управління туризму та курортів і департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації планують залучити до проекту «Гастромандри Львівщиною» ще більшу кількість локальних виробників. 

Як наголошують у департаментах, участь у проекті «Гастромандри Львівщиною» для фермерських господарств має низку переваг, серед яких:  впізнаваність бренду, лояльність клієнтів і додатковий дохід.

«Ми позиціонуємо Львівську область як регіон здорового і безпечного відпочинку. Фермерські господарства пропонують туристам активності на  природі у сільській місцевості та здорову їжу. Плюс – це вигідно і для фермерів, бо є нагода збільшувати прибутки. Туроператори будуть приводити до них туристів, які купуватимуть крафтові смаколики. Бонусом реєстрації у проекті «Гастромандри Львівщиною» є партнерська підтримка від облдержадміністрації»,- зазначив заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

Нагадаємо, що метою проекту є промоція локальної продукції, налагодження співпраці з туристичним бізнесом та створення нових туристичних пропозицій.

Нагадаємо, що на Прикарпатті равликову ферму відкрили для екскурсій.


Залишити коментар