Вт. 19 Березня 2024

Пиво з бананів почали виробляти в Японії

Пивоварня вже виробила 1500 пляшок ємністю 330 мілілітрів, кожна за ціною 950 ієн ($8,70).

лікуєПерше бананове пиво, виготовлене пивоварами у співпраці з експертами оранжереї Саду тропічних рослин і алігаторів півострова Ідзу в Японії, надійшло в продаж 15 березня.

Сад тропічних рослин і алігаторів Атагава об’єднав зусилля з пивоварнею Hansharo Beer Brewing, щоб створити унікальний продукт, який, як передбачається, приверне відвідувачів і відновить потік туристів, який сильно скоротився після пандемії коронавірусу.

В оранжереї саду Атагава зростає 120 бананових дерев 20 різновидів. Коли плоди дозрівають, їх ретельно збирають по одному і відправляють на пивоварню Hansharo, де випускається близько 50 сортів пива в рік.

За словами головного пивовара Дзюнпея Ямада, 12 кілограмів бананів були перетворені в сік, а потім змішані з пивним суслом для отримання 1000 літрів оригінального напою з м’яким банановим смаком.

Пивоварня вже виготовила 1500 пляшок ємністю 330 мілілітрів, кожна за ціною 950 ієн ($ 8,70), включаючи податки. Планується, що в подальшому напій буде продаватися в ресторані пивоварні і в її інтернет-магазині.


Залишити коментар