Сб. 20 Квітня 2024

На ринку снеків з’явилися закуски із кактусів та амаранту

Чиказька компанія Nemi створила закуски, основним інгредієнтом яких є кактус. Про це повідомляє newfood.

Засновниця компанії Регіна Трілло переїхала з Мексики до США десять років тому. Розповідає, що тоді складно було знайти продукти, виготовлені з нопалю (або опунції), найпопулярнішого виду кактусів. Трілло вирішила створити компанію з виробництва закусок, яка вбере в себе етнічні смаки та аромати Мексики. Як основні інгредієнти вона використовувала кактус та амарант.

Зараз Nemi має власну кактусову ферму. Це стійке виробництво, яке потребує дуже мало води. Окрім того, кактуси не обробляються жодними пестицидами. Після збирання їх висушують на сонці і перемелюють у порошок. Далі Nemi поєднує порошок кактуса з іншими інгредієнтами — амарантом, гороховим білком, лляною олією. Так отримують закуску під назвою Holisticks.

Nemi Holisticks бувають чотирьох різних видів (з випадковим сезонним смаком):  чурро, смокі чипотле, зі смаком спіруліни та куркума-чилі. Закуски досить поживні. Кожен пакетик, який складає одну порцію, містить 6 грамів білка.

Продукти Nemi можна придбати безпосередньо на сайті компанії, а упаковка з шести пакетиків об’ємом 1,7 унції коштує 19,99 доларів. Крім того, продукцію можна знайти у дрібних роздрібних магазинах у Нью-Йорку, Іллінойсі та Каліфорнії.


Залишити коментар