Смачно і недорого: Норвезький салат з оселедця (Фото, покроково)
Не відомо, чому цей салат називається “Норвезький”, може бути, через оселедця, але продукти в ньому все звичні нашим очам, носу і язику. Готуйте дешеві салати з олією, вони добрі.
Інгредієнти
- картопля – 300 г
- оселедець слабосолений – 150 г
- огірок солоний – 50 г
- цибуля червона – половина цибулини;
- олія нерафінована – 2 ст. ложки
Час приготування: 30 хв.
Відваримо картоплю.
Потім нарізаємо її кубиками і відразу поміщаємо в чашу, в якій всі інгредієнти будуть змішані.
Солимо трохи, тому що солоних інгредієнтів вистачає. Далі беремося обробляти оселедець.
Нарізаємо його і також переміщаємо в чашу.
Наступним інгредієнтом буде солоний огірок. Досить пари невеликих. Він потрібен для додаткового забарвлення.
Надсилаємо огірки до вже наявних інгредієнтів.
Окрасою салату стане червона цибуля. Беремо половинку однієї цибулини і нарізаємо її півкільцями.
Заправкою для салату буде ароматна соняшникова олія. Кілька столових ложок, не більше.
Перемішуємо і розкладаємо по тарілках, потім прикрашаємо червоною цибулею зверху. Всім смачного! Норвезький добрий і дешевий салат готовий. Готуйте смачно навіть з простих і недорогих інгредієнтів!
Залишити коментар