Пт. 19 Квітня 2024

Оголосили конкурсний відбір на посаду керівника Укрспирту

Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України 24 листопада вирішило оголосити конкурсний відбір на посаду голови державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “Укрспирт”. Про це заявила заступник міністра економіки Світлана Панаіотіді. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, пише agronews.ua.

“Сьогодні прийнято рішення оголосити конкурсний відбір керівника державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “Укрспирт” як особливо важливого для економіки підприємства”, – зазначила Панаіотіді.

У свою чергу в.о. директора ДП “Укрспирт” Сергій Блескун назвав це рішення правильним.

“Упевнений, конкурс буде проведено у відповідності з усіма нормами і переможець продовжить розпочату роботу”, – зазначив він.

Як повідомлялося, ДП “Укрспирт” за січень-вересень 2020 року наростив чистий прибуток в 1,6 разів порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 28,1 млн грн. За дев’ять місяців цього року виробництво спирту зросло на 19,6% – до 4,72 млн дал.

“Укрспирт” у 2019 році збільшив чистий прибуток у 1,9 раза порівняно з 2018 роком – до 40,3 млн грн. Виробництво етилового спирту в 2019 році скоротилося на 5% – до 5,9 млн дал.

Блескун обіймає посаду в.о. директора ДП “Укрспирт” з листопада 2019 року.


Залишити коментар