Пт. 29 Березня 2024

Kernel увійшов до рейтингу кращих роботодавців України

Kernel увійшов до рейтингу «Кризові голови. Рейтинг кращих роботодавців України» журналу ФОКУС. Про це повідомила пресслужба компанії Kernel, пише agronews.ua.

“Коронавірус лишає відбиток на економіці країни, і бізнес повинен адаптуватися в реаліях пандемії, але ми впевнені — це не привід зупинятися та збавляти оберти! Видання зібрало у своїй статті найуспішніших представників усіх секторів бізнесу, які розуміють важливість піклування про співробітників та продовжують робити це навіть під час криз”, – підкреслюють у повідомленні.

Зазначається, що незважаючи на пандемію, Kernel продовжив рухатися вперед, зберіг безперервне виробництво, здорову атмосферу в команді та заробітні плати в повному обсязі.

“Cистемно, інноваційно та завжди з турботою про команду – це якщо зовсім коротко про нас”, – наголошують у повідомленні.

Крім того, експерти журналу відзначили HR екосистему Kernel: систему управління ефективністю, систему професійного навчання, програми розвитку особистісних навичок на базі Моделі компетенцій, адаптаційну програму для новачків, мотиваційну програму Ліга Чемпіонів, єдиний ІТ-комплекс HR-сервісів, звітності та вирішення бізнес-завдань Employee Data Center. А ще – дистанційне навчання на платформі знань Kernel Hub для всіх-всіх співробітників.

“У будь-якому виклику ми бачимо можливості, а не проблеми. Тому під час карантину застосовуємо силу онлайну на повну потужність та навчаємось і розвиваємось ще більше”, – додали у повідомленні.


Залишити коментар