Чт. 28 Березня 2024

Україна отримала грант США на розвиток молочних сімейних ферм

В ході співпраці з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) консультаційний центр Асоціації виробників молока (АВМ) отримав грантове фінансування на реалізацію «Програми впровадження нових технологій, покращення продуктивності та якості продукції тваринництва в Україні». Про це повідомила пресслужба асоціації, пише agronews.ua.

Відзначається, що проект орієнтований на розвиток мікро-, малих та середніх підприємств, що займаються виробництвом молока, молокопродуктів та м’яса (яловичина, свинина, баранина) у 8 цільових областях України, а саме Миколаївській, Херсонській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Полтавській та Черкаській.

«Реалізація даного проекту сприятиме підвищенню ефективності аграрних ММСП, збільшенню обсягів виробництва і продажів продукції тваринництва за міжнародними стандартами якості і безпечності, формуванню маркетингових ланцюгів збуту через впровадження нових технологій та передових практик, передачу експертизи та знань», – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що вже з жовтня п.р. стартувало впровадження цілей Програми, що розпочинається з проведення навчально-інформаційних та консультаційних заходів для керівників і фахівців МСП, фермерських та особистих селянських господарств в сфері виробництва продукції тваринництва.


Залишити коментар