Пт. 19 Квітня 2024

Незабаром в Україні відкриють проєкт, що відкриває правду про створення продуктів

Про це повідомляє “24 канал“. Як стало відомо, проєкт запустив на своєму сайті зворотний лічильник, після закінчення якого стартує проєкт. За підрахунками журналістів, проєкт має запуститися 19 жовтня.

Як повідомлялося раніше, проєкт вже працює у тестовому режимі, так за допомогою QR-коду можна подивитися, як створюються підгузники українського виробництва. Учасниками проєкту стали як крафт-виробництва, так й інтернаціональні корпорації.

Зазначається, що в проєкті Virobnik.ua ніхто не призначає хороших чи поганих, зате виробників запрошують показати своє виробництво, а українцям подивитися й самим вирішити — купувати чи ні такий товар.

“Ви берете потрібний вам продукт з полиці магазину й просто наводите камеру смартфона на QR-код, перед вами одразу з’являється ролик. За мить ви дізнаєтеся про продукт достатньо, щоб зробити свій вибір”, – зазначають творці проєкту.

За словами натхненника проєкту Віталія Єрмака, скористатися сервісом можна ще одним способом: перейти на сайт Virobnik.ua і там в пошуковому рядку написати ім’я товару. Тобто робити це можна й зі стаціонарного комп’ютера вже купивши продукт, або плануючи придбати, або просто з цікавості.

“Наші досягнення показали, що ще до перегляду відео від Virobnik.ua люди з повагою ставляться до того факту, що бренд готовий показати своє виробництво, а це вже великий плюс й довіра, і зниження рівня стресу українців при купівлі продуктів”, – заявив Віталій Єрмак.


Залишити коментар