Чт. 28 Березня 2024

На Харківщині комбайнери побилися з поліцейськими

9 вересня група швидкого реагування у складі трьох співробітників поліції здійснювали патрулювання Сахновщинського району. На узбіччі поля поблизу села Дар-Надежда поліцейські виявили комбайн «ДОН-1500» та трактор «МТЗ-82» з причіпом, які здійснювали збір врожаю соняшника. На вимогу правоохоронців надати документи на проведення сільськогосподарських робіт та право керування транспортними засобами, 20 і 28-річні водії відмовились, почали поводитись агресивно та кидатись у бійку. Поліцейські застосували до правопорушників кайданки. Про це повідомляє пресслужба Нацполіціі, пише agronews.ua.

В ході подальшої перевірки встановлено, що свідоцтво про реєстрацію комбайну має ознаки підробки, а документи на причіп взагалі відсутні. За даним фактом слідчим відділом Сахновщинського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

20 і 28-річні водії транспортних засобів із забоями звернулись до Сахновщинської лікарні, де їм була надана медична допомога.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.  Досудове розслідування проводитиме Державне бюро розслідувань.


Залишити коментар