Хачапурі по швидкому – смакота за 10 хвилин: з’їдаються в одну мить
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти: кефір – 100 мл; яйце – 1 шт; сіль за смаком; сода – 0.5 ч.л; цибуля зелена – 1 пучок; сир – 50 г; борошно – 200-250 г.
Процес приготування
Дрібно ріжемо цибулю, сир натираємо на великій тертці. Кефір або йогурт змішуємо з сіллю і содою, яйцем і додаємо борошно, вимішуємо. Додаємо цибулю і сир, перемішуємо масу до однорідності і вимішуємо м’яке тісто. Викладаємо на стіл, посипаний борошном, трохи вимішуємо і руками перетворюємо в коржик, ділимо його на 8 частин – трикутників. Розігріваємо багато рослинної олії і викладаємо трикутники в сковороду, обсмажуємо з двох сторін. Викладаємо на паперові рушники, потім складаємо на тарілку.
Залишити коментар