Пт. 26 Квітня 2024

Анонси найближчих аграрних виставок України

Спеціально для Вас UHBDP зробив огляд аграрних подій в Україні на 2019 р. Обирайте, плануйте та приймайте участь у заходах, що цікавлять Вас найбільше – розкрийте для себе майбутні тренди і бізнес-можливості на плодоовочевому ринку та встановіть корисні ділові контакти!

“Фрукти, Овочі, Логістика”

19-21 лютого 2019 р.

Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Міжнародна виставка промислового овочівництва, садівництва та виноградарства.

Виставковий проект сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві і виноградарстві, призначений показати все  краще  в науці, світовому і вітчизняному досвіді у всьому ланцюжку плодоовочевого бізнесу “від поля і саду до споживача”.

http://www.freshexpo.kiev.ua/uk/pro-proekt

“Smart Agro Forum 6.0”

Міжнародний форум з інформаційних технологій

22 лютого 2019 г.

Київ, вул. Володимирська, 49А

Міжнародний форум з інформаційних технологій та інноваційних розробок в АПК

Smart Agro Forum  – це більш ніж агрофорум чи аграрна конференція! Це тематичний захід B2B формату, зручний market place для Вашого агробізнесу, а також майданчик, який збирає широку аудиторію топ-менеджерів, директорів та фахівців агропідприємств, холдингів та фермерських господарств для знайомства з високотехнологічними новинками для АПК.

http://smartagroforum.co.ua/

VII Київський Агрохімічний Форум

28 лютого-01 березня 2019 р.

м. Київ, Столичне шосе, 103

Тематики:

  • Панель регуляторної політики
  • Стан та перспективи ринку насіння
  • Проблеми ринку ЗЗР в Україні
  • Спецдобрива – не кількість, а якість

http://euroagrochem.com/kiev-2019/

XII спеціалізована виставка “АгроТехніка-2019”

5–7 березня 2019 р.

Львів, Арена Львів, вул. Стрийська, 199.

Основна мета проведення весняної виставки – надання можливості місцевим сільгоспвиробникам, фермерам вибрати та придбати техніку, запчастини та комплектуючі на початку посівної кампанії. Агровиставка у Львові допоможе керівникам сільгосппідприємств та фермерських господарств розібратись в різноманітті сільгосптехніки, наочно оцінити пропозиції, проаналізувати можливості, співвідношення якості і ціни. Тому запрошуємо відвідати виставку всіх, хто бажає  купити трактор, міні-трактор, купити комбайн, а також зацікавлених проконсультуватись та отримати поради та рекомендації фахівців щодо індивідуального вибору сільськогосподарської техніки для потреб власного господарства.

http://agt.expolviv.ua/

“Розвиток органічного ринку в Україні – від технологій до ринків збуту”

II Міжнародний “Конгрес Органічна Україна” 2019

14–15 березня

Одеса, вул. Гагарінське Плато, 5Б, готель “GAGARINN”

Тут зустрінуться виробники, переробники, місцеві та міжнародні трейдери, консультанти, громадські організації, компанії, які надають послуги у сфері органічного виробництва та торгівлі, державні установи та інші зацікавлені у розвитку органічного ринку.

http://organicukraine.org.ua

АГРОПОРТ – це один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. З 2018 року Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT проходить в трьох містах та охоплює інтереси індивідуально західних, південних та східних агровиробників. Місцем його проведення вже традиційно є термінали, виставкові площі і аеродромні перони аеропортів Львова, Херсона та Харкова.

АГРОПОРТ ЗАХІД ЛЬВІВ 2019

Львів, 21-23 березня

X Міжнародна агропромислова виставка та форум з розвитку фермерства

Захід орієнтований на дрібних і середніх фермерів. Серед ключових тем – тваринництво, рослинництво, вирощування органічної продукції, вирощування ягід, овочівництво, садівництво, рибне господарство, а також – діджиталізація сільського господарства.

http://2019.agroport.ua/lviv/

АГРОПОРТ СХІД ХАРКІВ 2019

XII Міжнародна агропромислова виставка та форум з розвитку фермерства

Харків, 10-12 жовтня

Захід орієнтований на великих та середніх фермерів. Серед ключових тем – рослинництво, птахівництво, кормовиробництво, тваринництво, вирощування органічної продукції, вирощування ягід, овочівництво, садівництво, а також – діджиталізація сільського господарства.

До участі в Агропорті у Харкові буде запрошено фермерів та господарів з Харківської, Полтавської, Сумської, Дніпропетровської, Запорізьської, Луганської, Донецької, а також с інших регіонів України.

У 2019 році особлива увага буде приділятися сталому розвитку (SDG) сільських територій, що буде охоплювати комплекс питань та проблематики: від диверсифікації економіки на рівні громад, до соціальної сфери та безпечності харчових продуктів. Також в рамках програми вже вдруге відбудеться Українське Трипілля. Формат проекту передбачає демонстраційні покази в полях Західної, Східної та Південної України., а заключний етап пройде саме на Харківщині в третій день заходу (12 жовтня).

http://2019.agroport.ua/kharkiv/

АГРОПОРТ Південь Херсон 2019

XI Міжнародна агропромислова виставка та форум з розвитку фермерства

АГРОПОРТ Південь Херсон 2019, який відбудеться у Херсоні 18–20 липня буде орієнтований на дрібних і середніх фермерів. Серед ключових тем –інвестиційний потенціал Південної України, логістика с/г продукції (в тому числі — річкове перевезення), зрошення, овочівництво, садівництво, виноробство, тепличне господарство, виробництво органічної продукції, рибальство, молочне скотарство, птахівництво, ланцюги доданої вартості (перероблення с/г продукції), туризм, енергоефективні технології, а також – діджиталізація сільського господарства.

http://2019.agroport.ua/kherson/

ProStorExpo 2019

Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції

17-19 квітня 2019 р.

Київ, вул. Велика Житомирська, 33

Найбільша агропромислова виставка з переробки і зберігання сільськогосподарської продукції, яка займає провідне місце в агропромисловому секторі України і об’єднує комплекс інноваційних рішень на стадіях виробництва, зберігання, переробки і транспортування продукції сільського господарства.

https://prostor.agroinkom.com.ua/o-vystavke/

Виставка “АГРО-2019”

4-7 червня 2019 р.

Київ, проспект Академіка Глушкова, 1. На  території  Національного  Комплексу  “Експоцентр України”.

Виставка “Агро” – найголовніша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі, яка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження новацій та розвитку усіх сфер АПК України; діловий захід, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору. Це найефективніший спосіб виходу на український аграрний ринок.

AGROEXPO-2019

Міжнародна агропромислова виставка

25 – 28 вересня 2019 р.

м. Кропивницький (Кіровоград), вул. Мурманська, 8. Виставковий комплекс “AGROEXPO”

Наймасштабніша в Україні (125 000 м ²) спеціалізована виставка аграрної техніки і технологій, яка дозволяє компаніям-експонентам демонструвати повну номенклатуру своєї продукції. Щорічно у виставці беруть участь до 600 профільних вітчизняних та іноземних компаній.

Унікальна особливість AGROEXPO – можливість побачити роботу техніки в польових умовах на полігоні для демпоказов площею 60 000 м ².

https://www.ukragroexpo.com

EuroAGRO 2019

Міжнародна агропромислова виставка “EuroAGRO”

19-21 ноября 2019 г.

Львів, вул. Щирецька, 36 (Виставковий центр Південний ЕКСПО)

Унікальна можливість ознайомитись з європейським досвідом, встановити взаємовигідні партнерські стосунки та презентувати власну продукцію. Польські та європейські компанії представлять широкий асортимент сільськогосподарської техніки та агротехнологій, починаючи від машин для роботи в полі, закінчуючи добривами та кормовими добавками.

http://www.galexpo.com.ua/agro/

“АГРОТЕХСЕРВІС – 2019”

Спеціалізована агропромислова виставка

12-14 лютого 2019 р.

Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-Б “Козак-Палац”

Тематичні розділи виставки:

  • Сільськогосподарське машинобудування, міні техніка і запчастини
  • Технології зберігання, переробки і транспортування с/г продукції
  • Засоби малої механізації
  • Агрохімія. ЗЗР. Добрива.
  • Інструмент
  • Органічне землеробство.
  • Посівний матеріал. Зернові технології
  • Продукція ЕКО
  • Біоенергетика
  • Технології в тваринництві та птахівництві.
  • Комбікорм та ветпрепарати
  • Hi-Tech Агро
  • Будівництво в фермерському господарстві, присадибне господарство
  • Консалтинг, страхування, банківські послуги

https://www.expo.zp.ua


Залишити коментар