Сб. 20 Квітня 2024

На фермі біля Обухова помирають від голоду тварини: господар кинув їх напризволяще

В селі Красне біля Обухова закрилося кафе "Натураліст", а разом з ним і ферма та міні-зоопарк.

Тварини, що залишилися, потерпають від голоду, їх життя під загрозою. Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на власні джерела та інформацію з місцевих соцмереж.

Сьогодні був в заміському комплексі «Натураліст» в с.Красне. Там просто жесть. 10 коней, 10 корів, 20 овець і ще багато тварин, котрих кинув господар і з котрим немає зв’язку. Всі ці тварини помирають від голоду. Нещодавно помер кінь. Якщо хтось знає що робити в таких випадках, куди звернутися – давайте допоможемо цим тваринам, – пише власник місцевого акаунта Дресировка Собак Обухов.

– Коли 6 грудня 2019 я їхала після закриття комплексу Натураліст (Київська область, Обухівський район, село Красне Перше) я сподівалася повернутися і побачити тварин в тому стані, в якому їх залишала.

Так, можу сказати тільки величезне спасибі конюху, який не дивлячись на відсутність зарплати залишився і старанно забезпечує всіх, хто лишився можливим в цій ситуації доглядом.

Охорони там немає в принципі, оскільки майже всіх робочих розпустили. Вночі – прохідний двір

Вже були випадки крадіжки амуніції і я не хочу навіть думати про те, що одного разу ми просто не виявимо когось із коней …

З кормів: солома (сіно не дають – економлять);

підстилки немає;

Водопостачання порушено, а вночі взагалі відсутнє, – деталізувала ситуацію колишня працівниця закладу Ксенія Шуплик.

Згідно з інормацією Хронік Обухова, власник “Натураліста” (а в зоопарку були (є?) навіть леви – скандальний забудовник Анатолій Войцеховський, а ситуація, про котру йдеться вище, мала місце у 2014 році.


Залишити коментар