Сб. 20 Квітня 2024

Солодкий бізнес: українець виробляє ексклюзивні цукерки

Щороку на український ринок виходить безліч нової продукції, тому пересічного покупця вже важко чимось здивувати. Але молодому підприємцю із Черкащини все-таки вдалося це зробити. Олексій Пархоменко, засновник компанії ТОВ «ARKMEN», що займається виробництвом різноманітних кондитерських виробів, ніколи не стояв перед вибором розпочинати власну справу чи бути найманим працівником, тому що завжди знав, що має робити власний продукт, пише dzvin.media.

Саме тому, ще не закінчивши університет, у 19 років він і розпочав невеличкий бізнес із переробки волоського горіха, цукерок з різними наповнювачами, печива, трюфелів. Перша партія солодощів реалізовувалася на автомобільних заправках ОККО, а сьогодні – ця продукція реалізовується у більш як 500 точках по всій Україні. Це локальні супермаркети, кінотеатри, приватні кафе, аеропорт Бориспіль тощо.

Виробництво розташоване в селищі міського типу Цибулів. ТОВ «ARKMEN» – молодий бренд, який постійно бере участь у всіх можливих ярмарках, фуд-маркетах, фестивалях, організовує дегустації на ярмарках і у точках продажу. Це чудовий спосіб познайомити людей з їх продукцією, а також почути відгуки та пропозиції. Також Олексій розширює асортимент продукції та впевнено виходить на міжнародний ринок.«Реалізовуйте свої ідеї, втілюйте мрії, робіть все щиро та відкрито, і у вас все вийде! Кожна людина – це окремий світ, тому шукайте ключик до серця небайдужих вам людей і ви відчуєте підтримку та віру в свої сили», – радить керівник компанії.


Залишити коментар