Рецепт котлет з кабачків для тих, хто стежить за фігурою
Смачно, швидко і дуже просто! Усе це про котлети з кабачків. Спробуйте рецепт і не пошкодуєте!
Інгредієнти:
2 кабачки,
2 яйця,
50 г твердого сиру,
5 ст. л. борошна,
сіль і перець (за смаком),
будь-яка зелень,
3 зубчики часнику,
олія,
сметана.
Спосіб приготування:
Очистити і натерти кабачки на крупній тертці. Вичавити з кабачків зайву рідину і трохи посолити. Перемішати з натертим сиром, подрібненою зеленню, яйцями і борошном, посолити і поперчити за смаком. Тісто вийде середньої консистенції, якщо воно занадто рідке, додати ще борошна.
Викласти кабачкові котлети на добре розігріту сковорідку з олією. Краще робити це столовою ложкою – тісто сильно липне до рук. Смажити кабачкові котлети на середньому вогні до рум’яної скоринки. Можна також спекти їх в духовці, використовуючи силіконові формочки.
Залишити коментар