Новорічний салат “Шишки”
Новорічний салат повинен бути не тільки смачним, а й виглядати святково. Адже новорічний стіл – мов картина, а барви йому додають саме яскраві страви, повідомляє Допис.
Інгредієнти:
4 шт. відвареної картоплі,
4 шт. варених яєць,
300 грамів відвареного (бажано копченого) курячого філе,
150 грамів огірків (можна як свіжих, так і маринованих),
трішки твердого сиру,
близько 250 грамів смаженого мигдалю,
майонез,
сіль, перець та інші спеції.
Спосіб приготування:
Натріть на середній тертці варену картоплю та перемішайте її з майонезом. Доведіть до смаку, додавши спеції.
Візьміть ложку і почніть викладати на тарілку це пюре у вигляді шишки (товщина пюре не має бути більшою за 1,5 см, інакше шишки вийдуть занадто великі).
Візьміть куряче філе, наріжте його дрібними шматочками й посипте зверху рівномірно поверх картоплі. Далі на зовсім дрібній тертці натріть огірок поверх філе.
Четвертим шаром повинні йти натерті яйця, перемішані з майонезом.
Поверх цього натріть твердий сир.
Фінал – викладіть смажений мигдаль. Він стилізує Ваш салат і нагадуватиме шишку.
Залишити коментар