Ціни на м’ясні вироби змінилися
Супермаркети України показали, як змінилися ціни на свинину, сало та ковбасу у листопаді. Як передає “Хвиля”, про це свідчать дані порталу Мінфін.
Так, станом на 6 листопада ціни на сало та ковбасу продовжили зростання, а ось деякі види свинини подешевшали.
Зокрема, цінник на свинячу грудинку опустився з 170,82 грн/кг до 169,96 грн/кг, ошийок подешевшав із 213,65 грн/кг до 207,35 грн/кг, лопатка із 167,86 грн/кг до 161 ,95 грн/кг, ребра знизилися в ціні із 168,65 грн/кг до 167,45 грн/кг. Вгору піднялися ціни лише на шашлик – він подорожчав із 176,88 грн/кг до 183,27 грн/кг.
Ціни на сало
А ось середня вартість солоного сала підскочила з 254,93 грн/кг до 258,77 грн/кг. Його ціна коливається від 237,40 грн/кг (Ашан) до 289,00 грн/кг (Новус). Цінник на домашнє сало залишився на колишньому рівні – 199,00 грн/кг.
Ціни на ковбасу
Тим часом копчена ковбаса торгової марки Брауншвейзька сирокопчена в середньому подорожчала з 594,66 до 622,37 грн/кг. Цінник на неї стартує від 598,20 грн/кг (МегаМаркет) та досягає 649,90 грн/кг (Варус). Глобине салямі варено-копчена продається за колишньою ціною – 67,90 грн. за 460 грам.
Залишити коментар