Для аграріїв розробили безкоштовний курс «Лабораторія цукрового заводу»

Фото з відкритих джерел

На кожному цукровому заводі є місце, де цифри перетворюються на рішення, а рішення – на стабільну якість. Це лабораторія. Саме її роботу пояснює новий безкоштовний онлайн-курс «Лабораторія цукрового заводу» на освітній платформі AgriAcademy від технологів агропромислового холдингу «Астарта».

Курс допоможе фахівцям об’єднати поле й виробництво в один чіткий технологічний ланцюг – без втрат сахарози, з прозорим контролем і передбачуваним результатом. Це унікальна можливість побачити весь шлях, який проходить цукровий буряк, щоб кожен кілограм цукру був якісним – від поля до кристалу.

Ви дізнаєтесь: як організована робота всіх технологічних підрозділів цукрового заводу; які хімічні та фізичні процеси відбуваються на кожному з етапів; яку ключову роль відіграє лабораторія на кожному етапі виробництва.

У фокусі курсу – системний контроль якості: сировини та напівпродуктів; відповідності цукру вимогам ДСТУ та специфікаціям клієнтів; дотримання технологічних норм.

Курс є частиною навчального циклу курсів з технологій вирощування та переробки цукрового буряку від агропромислового холдингу «Астарта». На платформі також доступні інші навчальні курси від фахівців Астарти:

  • «Цукровий буряк. Якість сировини»
  • «Соняшник.Технологія вирощування»
  • «Соняшник. Біологічні особливості культури» «Кукурудза. Біологічні особливості культури»
  • «Кукурудза. Технологія вирощування»
  • «Ріпак озимий.Технологія вирощування»

AgriAcademy – це безкоштовна платформа онлайн-навчання, створена за ініціативи ЄБРР у межах програми підтримки продовольчої безпеки в Україні.  Її мета – посилити конкурентоспроможність та сталий розвиток сільського господарства, яке зазнало значних втрат через війну.

 


Залишити коментар