
Гайсинський завод започаткував нову технологію виробництва цукру

Виробництво цукру на Гайсинському заводі. Фото: пресслужба Укрпромінвест-Агро
Гайсинський цукровий завод, що входить до складу агрохолдингу “Укрпромінвест-Агро” (УПІ-АГРО), розпочав виробляти цукор із сиропу, виведеного на зберігання під час виробничого сезону 2024 року.
Про це повідомляє пресслужба УПІ-АГРО.
“Гайсинський цукровий завод – перший в Україні, де впроваджено технологічну схему переробки цукрового сиропу”, – йдеться у повідомленні.
У компанії зазначили, що сезон сиропного виробництва цьогоріч триватиме 37 днів. Протягом цього часу із 48 тис. тонн сиропу планується виготовити 26 тис. тонн цукру.

Наразі уже понад 7 тис. тонн цукрового сиропу перероблено.
Залишити коментар