
Швидкий пиріг із медом і корицею

Фото з відкритих джерел.
Ароматний, ніжний і неймовірно смачний медовий пиріг — це чудова випічка для сімейного чаювання або приємного вечора з друзями. Він готується з доступних інгредієнтів, а його приготування не займає багато часу. Завдяки меду й кориці пиріг виходить запашним, злегка вологим і дуже апетитним.
Інгредієнти:
борошно — 200 г;
мед — 150 г;
цукор — 100 г;
олія — 100 г;
молоко — 100 мл;
яйця — 3 шт.;
розпушувач — 1 ч. л.;
меленa кориця — 1 ч. л.;
ванільний цукор — 1 ч. л.;
сіль — дрібка;
цукрова пудра — для посипання.
Cпосіб приготування:
Яйця розбити в миску чашу. Додати цукор і збити до утворення пишної маси. Влити розтоплену олію та мед, продовжуючи збивати.
Змішати борошно, розпушувач, ванільний цукор, корицю та дрібку солі.
Поступово додавати суху масу в яєчну суміш, щоразу перемішуючи до однорідності.
Вилити тісто в змащену олією форму для випічки й запікати в розігрітій до 180 °C духовці близько 35-40 хвилин.
Дати пирогу охолонути, дістати, посипати цукровою пудрою та подавати.
Залишити коментар