Нд. 30 Березня 2025

Сирні цукрові кренделі без яєць за 20 хвилин

сирні кренделі

Фото: Моє домашнє натхнення.

Сирні цукрові кренделі – це ідеальна випічка для швидкого приготування. Вони виходять хрусткими, ароматними та ніжними, а головне – готуються без яєць і потребують мінімум інгредієнтів. Завдяки простому рецепту та швидкому процесу випікання, всього за 20 хвилин ви отримаєте смачне домашнє печиво, яке чудово смакуватиме до чаю чи кави.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 90 г
  • Ванільний цукор – 1 ст. л.
  • Сир – 230 г
  • Борошно – 170 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Дрібка солі
  • Цукор для посипання

Спосіб приготування:

У миску кладемо вершкове масло кімнатної температури. Його краще заздалегідь нарізати кубиками. Додаємо ванільний цукор і сіль. Перемішуємо за допомогою вилки до однорідності. Якщо любите дуже солодке, то можна додати 2-3 столових ложки звичайного цукру.

У масляну масу додаємо сир, розмішуємо до однорідності.

Потім всипаємо трохи просіяного борошна, весь розпушувач і перемішуємо. Поступово підсипаючи борошно, замішуємо тісто.

Залежно від вологості сиру, борошна може знадобитися більше або менше, тому рекомендується додавати частинами.

Ділимо тісто на невеликі шматочки.

Кожен шматочок тіста розгортаємо в тонкий валик і звертаємо як на фото. Потім однією стороною занурити в цукор.

Кренделі викладаємо на деко, застелене папером для випічки. Випікаємо в розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 10-15 хвилин.

Смачного!

Читайте також: Ніжні млинці з шоколадом і апельсиновим соусом.


Залишити коментар