
Сирні цукрові кренделі без яєць за 20 хвилин

Фото: Моє домашнє натхнення.
Сирні цукрові кренделі – це ідеальна випічка для швидкого приготування. Вони виходять хрусткими, ароматними та ніжними, а головне – готуються без яєць і потребують мінімум інгредієнтів. Завдяки простому рецепту та швидкому процесу випікання, всього за 20 хвилин ви отримаєте смачне домашнє печиво, яке чудово смакуватиме до чаю чи кави.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 90 г
- Ванільний цукор – 1 ст. л.
- Сир – 230 г
- Борошно – 170 г
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Дрібка солі
- Цукор для посипання
Спосіб приготування:
У миску кладемо вершкове масло кімнатної температури. Його краще заздалегідь нарізати кубиками. Додаємо ванільний цукор і сіль. Перемішуємо за допомогою вилки до однорідності. Якщо любите дуже солодке, то можна додати 2-3 столових ложки звичайного цукру.
У масляну масу додаємо сир, розмішуємо до однорідності.
Потім всипаємо трохи просіяного борошна, весь розпушувач і перемішуємо. Поступово підсипаючи борошно, замішуємо тісто.
Залежно від вологості сиру, борошна може знадобитися більше або менше, тому рекомендується додавати частинами.
Ділимо тісто на невеликі шматочки.
Кожен шматочок тіста розгортаємо в тонкий валик і звертаємо як на фото. Потім однією стороною занурити в цукор.
Кренделі викладаємо на деко, застелене папером для випічки. Випікаємо в розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 10-15 хвилин.
Смачного!
Читайте також: Ніжні млинці з шоколадом і апельсиновим соусом.
Залишити коментар