Олівʼє з хурмою: старий рецепт на новий лад

Хурма додає пікантного смаку. Фото з відкритих джерел.

“Олів’є” — це не обов’язково суворе дотримання класичного рецепта. Існує маса варіацій цього популярного салату.

Інгредієнти:

хурма — 400 г;

морква — 300 г;

свіжі огірки — 200 г;

солоні огірки — 200 г;

яйця — 10 шт;

консервований горошок — 300 г;

м’ясо краба — 600 г;

майонез — 300 г;

зелена цибуля — 50 г.

Спосіб приготування:

Моркву і яйця відварити до готовності, остудити, почистити і порізати кубиками. Хурму й огірки порізати так само.

М’ясо краба теж порізати, цибулю порубати. Усі інгредієнти скласти в глибоку миску, додати горошок, заправити майонезом і перемішати.

За потреби можна додати сіль і спеції.

Рецепт французького жульєну


Залишити коментар