Рецепт салату з овочів, горішків і кульбаби
Сезон кульбаби стартував і його можна використати з користю. А саме – зготувати смачні страви, які насичать організм вітамінами.
Інгредієнти:
1 жменя листя кульбаби
1-2 скибочки лимона
1-2 зубчики часнику
1 ст. л. тертої моркви
1 ч. л. соку лимона
щавель
горішки січені
майонез або олія за смаком.
Спосіб приготування:
Наповнити миску холодною підсоленою водою, замочити у ній жменю листя кульбаби протягом пів години. Потім обсушити та нарізати. Потовкти часник з сіллю, нарізати лимон разом зі шкіркою дуже дрібно, з’єднати з кульбабою, додати моркву, нарізати кілька листочків щавлю, додати горішки, заправити соком лимона і олією або майонезом. Можна додати молоду кропиву, яку спочатку слід бланшувати.
Залишити коментар