У Кувейті будуть продавати українську рибу

Українські підприємці тепер мають змогу експортувати до Держави Кувейт рибу та рибні продукти. А це означає, що бізнес отримав нові можливості для зростання, що особливо важливо під час війни.

«Це вже другий зовнішній ринок для українських експортерів, який МЗС та Держпродспоживслужба відкривають цього тижня. Першим був китайський для виробників меду, нині — катарський для виробників риби та рибних продуктів.

Переговори з іноземними партнерами про спрощення виходу українських товарів на іноземні ринки тривають. Це важлива частина нашої роботи та ширшої стратегії зі створення нових можливостей у світі для українського бізнесу», —  цитує слова міністра Дмитра Кулеби Міністерство закордонних справ.

«Продовжуємо роботу спільно з командою МЗС на міжнародній арені, а саме відкриття нових ринків збуту для української продукції. У пріоритеті — відкриття ринків країн Азії та Північної Америки, — наводить слова свого голови Сергія Ткачука Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.


Залишити коментар