Сайт Аgroter увійшов в 10-ку найкращих аграрних порталів України

У 2023 році агросектор України зазнав певних змін. Вони пов’язані як з воєнними діями, так і їхніми наслідками; з зовнішньо та внутрішньо економічною ситуацією, блокуванням кордонів, зміною підходів до посівних, оновленням технологічної та насіннєвої бази тощо. Залишатися в курсі поточної ситуації аграріям допомагають спеціалізовані сайти з тематичними новинами, статтями, репортажами, інтерв’ю, відео, моніторингами, експертизами.

Підбірку ТОП-10 аграрних медіа зробили спеціалісти контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO, базуючись на аналітиці SimilarWeb. Платформа має власний каталог онлайн-ЗМІ з понад 100 тисячами видань зі всього світу. Спеціалісти орієнтувалися на головний критерії при оформленні підбірки — кількість переглядів сторінок.

AgroNews.ua сайт став найбільш переглянутим за 2023-ий рік. Його відвідали 3,1 млн користувачів. Він має власний спот з актуальними новинами, статтями по аграрній тематиці та іншими колонками, які зацікавлять виробників, фермерів та усіх, пов’язаних з аграрною сферою.

Другу сходинку рейтингу посів сайт agroportal.ua з 2,6 млн відвідуваннями, а третій сайт agrostory.com з показником 2,4 млн. Ці ресурси оперативно інформують своїх читачів про актуальні зміни як в законодавстві, так і в практичній площині, що стосується сівозмін, технологій та новинок в аграрній сфері.

Закривають п’ятірку лідерів медіа agrotimes.ua й agro-business.com.ua. Їхніми відвідувачами стали 2 млн і 1,86 млн користувачів відповідно.

Друга п’ятірка підбірки ТОП-10 Виглядає Так:

– agrarii-razom.com.ua – 1,82 млн переглядів;

– agroreview.com – 1,3 млн переглядів;

– agravery.com – 1,2 млн переглядів;

– agronomy.com.ua – 1,08 млн переглядів;

– agroter.com.ua – 1,05 млн переглядів.

Аграрні медіа є важливим елементом для сільськогосподарської галузі. Ми розказали вам про 10 найпопулярніших сайтів на аграрну тематику у 2023 році, щоб ви завжди могли тримати руку на пульсі та бути в курсі усіх останніх подій та інновацій. Адже такий підхід дає можливість оперативно відслідковувати поточний стан ситуації та реагувати на усі виклики, які спіткають нас сьогодні.

Крім цього, аграрні видання є платформою, де фахівці та експерти можуть ділитися своїми знаннями та досвідом. Це допомагає підвищити рівень кваліфікації працівників у галузі та підтримує поширення сучасних агротехнік, інновацій і методів управління господарством. Крім цього, на сторінках таких ЗМІ можна знайти прогнози на основі аналіз ринків, цінових тенденцій, врожаїв та інших економічних чинників.

Тож не радимо вам зволікати, щоб ознайомитися з інформацією про ціни на добрива та насіння, про обсяги вирощування різноманітних культур, поради стосовно захисту рослин та сівозмін, міжнародні події, які впливають на аграрну сферу в Україні. Від модних видань, які орієнтуються на вишукану аудиторію, до платформ, спрямованих на широку аудиторію користувачів.

Дослідження проводилося на основі сайтів з каталогу PRNEWS.IO. Статистика відвідуваності базується на аналітиці SimilarWeb. Період – з 1 січня до 31 грудня 2023 року.


Залишити коментар