Сб. 12 Жовтня 2024

Цей рецепт манника сподобається навіть дорослим

Цей рецепт манника є чудовим вибором для тих, хто шукає смачний, але водночас простий у приготуванні десерт.

Інгредієнти:

Для тіста:

230 г манної крупи

300 мл кефіру

2 яйця

1 ч. ложки розпушувача

1 п. ванільного цукру

4 ст. ложки сметани

100 г цукру

Для помадки:

3 ст. ложки молока

3 ст. ложки цукру

1,5 ст. ложки какао

Спосіб приготування:

Кефір і манну крупу з’єднати і залишити на 30 хв, щоб манка набухла. Яйця збити з цукром до розчинення цукру і додати решту інгредієнтів. Вкінці все добре перемішати.

Випікати при температурі 180 °С до рум’яності. Зверху полити помадкою, але це за бажанням.

Помадку готувати просто: 3 ст. ложки молока, 3 ст. ложки цукру, 1,5 ст. ложки какао – з’єднати до однорідності і поставити на малий вогонь, після того, як закипить, варити 2 хв. Зняти з вогню і додати 20 г масла. Як чуть охолоне, полити зверху манник.


Залишити коментар