Рецепт швидкої піци на батоні
Для цього рецепта піци замішувати тісто не потрібно – можна використовувати залежаний батон. Готування займає від сили 20 хвилин. До речі, її вже прозвали хлібопіццею. Спробуйте і ви!
Інгредієнти:
1 батон
250 г вареної ковбаси
60 мл томатної пасти
200 г твердого сиру
4 зубці часнику
зелень – за смаком
суміш перців – за смаком
Спосіб приготування:
Часник дрібно наріжте. Почистіть ковбасу і наріжте тонкими скибочками, після чого обсмажте разом з часником і сумішшю перців.
Зробіть кілька неглибоких надрізів в батоні і витягніть з нього м’якоть. Спочатку змастіть хліб томатною пастою, після викладіть м’ясну начинку. Присипте зверху нарізаною зеленню.
Натріть сир на дрібній тертці і додайте зелень. Викладіть хліб на змащене деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Куряче філе з ананасами та кукурудзою, морепродукти в томатній пасті, м’ясне або сирне асорті – підійде все! Тільки враховуйте, що начинка для піци не повинна бути занадто мокрою, інакше батон просто розповзеться. Можете не витягувати весь м’якуш, а зробити кілька надрізів і укладати начинку вертикально.
Хліб зі спельти: черкащанин випікає хліб за 700-літнім рецептом
Залишити коментар