Піца з кабачків підійде для тих, хто стежить за фігурою
Піца з кабачків в духовці готується зовсім просто. Важливо правильно зробити основу, а в якості начинки підійде все, що завгодно, але тільки низькокалорійне.
Інгредієнти:
будь-які спеції за смаком
два невеликих кабачка
3-4 ложки борошна
свіжа зелень
одне яйце
ложка сухарів для панірування
маленька ложка вершкового масла
50 г нежирного сиру
один помідор
яйце
щіпка розпушувача
Спосіб приготування:
Кабачки подрібнюємо за допомогою великої терки, змішуємо з яйцем, потім з вибраними спеціями і дрібно нарізаною зеленню.
В цю ж масу кладемо вказану кількість борошна, розпушувач і знову гарненько перемішуємо.
Форму для духовки промазуємо маслом і покриваємо сухарями, перекладаємо в неї кабачкову суміш, розрівнюємо.
Зверху поміщаємо кільця помідор і тертий сир, ставимо в духову шафу і доводимо до готовності протягом 25 хвилин, включивши нагрівання на 180 градусів.
https://agroter.com.ua/2023/07/30/reczept-marynovanyh-kabachkiv-z-girchyczeyu/
Залишити коментар