До кабачкових рулетів дають горіхову начинку
Рекомендуємо приготувати у сезон кабачків кабачкові рулети (без борошна) з сирно-горіховою начинкою. Дуже смачні!
Інгредієнти:
Для тіста:
2 середніх молодих кабачки
2 яйця
сіль, перець – за смаком
1 ст. ложка крохмалю
Для начинки:
150 г сиру “Фета”
2 ст. ложки сметани
зелень – кріп, петрушка, кінза
пригорща горіхів
1,5-2 зубці часнику
Спосіб приготування
Тісто: очищені кабачки крупно потерти (соломкою), посолити і залишити на 10 хв. Окремо збити яйця з сіллю і перцем. Кабачки відтиснути від рідини. Додати до них збиті яйця, ложку крохмалю і вимішати. Смажити на злегка змащеній сковорідці млинці.
Начинка: подрібнені горіхи, зелень і часник блендером збити до пастоподібної маси. Сир розім’яти вилкою і додати сметану. Подрібнену пастоподібну масу з’єднати з сирною і вимішати. До речі, така намазка чудово підійде до звичайних канапок (бутербродів).
Сформувати рулети. Поставити на деякий час в холодильник, пізніше розрізати навпіл або порційними шматочками.
Залишити коментар