Ця спеція допоможе позбутися мурах у будинку

Нерідко власникам приватних будинків надокучають мурахи. Їх стає нестерпно багато влітку. Вони пробираються до будинку і особливо полюбляють кухню.

Шеннон Догерті поділилася дешевим лайфхаком з корицею, що дозволяє швидко вигнати мурах з кухні. Жінка розмістила відео на TikTok, в якому вона сказала, що може зупинити мурах на їхньому шляху кориця, оскільки вони ненавидять її запах.

“Чому я розсипаю корицю по всій кухні? Ну, це мамина хитрість. Моя бабуся навчила мене цьому простому трюку: посипте корицею щілини в стінах, і мурахи залишаться на місці, і ваша кухня чудово пахне. Поділіться нею з усіма!”, – розмістила відповідне відео у своєму обліковому записі , опублікованому в її обліковому записі @athomewithshannon.

Шеннон використовувала як палички кориці, так і мелену корицю в стратегічних точках на своїй кухні, у тому числі поруч із духовкою, біля дверей та під шафами.

Коментатори були приємно здивовані і багато хто заявив, що й гадки не мав, що кориця є ефективним засобом відлякування мурах.

Вчені потішили бджолярів новим винаходом

 


Залишити коментар