Вт. 14 Травня 2024

Суп з полуниці за іспанським рецептом

Цей холодний іспанський суп поєднує в собі пікантні і солодкі аромати і ідеальний для літнього сезону.

Інгредієнти:

Для начинки

1/4 скл. подрібненої полуниці

1 пучок подрібненої зеленої цибулі

1/4 скл. подрібненого червоного перцю чилі

1/4 скл. подрібненого очищеного огірка

2 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. злегка підсмаженого мигдалю

300 г жирного сиру

пучок кропу

Для заливки

2 кг полуниці, очищеної і збитої міксером

1/2 скл. нарізаної цибулі

1/2 скл. нарізаного червоного болгарського перцю

1 огірок, очищений і нарізаний скибочками

1/2 зубчики подрібненого часнику

1/2 скл. свіжого листя естрагону

1/4 скл. бальзамічного оцту

1/2 скл. оливкової олії

велика сіль і чорний перець

Спосіб приготування:

У великій мисці змішати дрібно січені полуницю, пучок зеленого цибулі, чилі, огірок, 2 ст. л. оливкової олії, підсмажений мигдаль, сир, пучок кропу і приправити сіллю і перцем. Вручну все перемішати. Поставити суміш в холодильник на ніч, передає ТСН.

2 кг полуниці збити блендером до однорідної маси. Приправити подрібненою цибулею, додати болгарський перець, естрагон, оливкову олію, бальзамічний оцет, часник, сіль і перець. Якщо суміш здасться занадто густиою, додати трохи води. Поставити в холодильник.

Охолоджені і подрібнені фрукти, а також овочі з сиром розкласти по тарілках, залити охолодженим супом і прикрасити кервелем чи будь-якою іншою зеленню. Подавати на стіл одразу.


Залишити коментар