Паска з горілкою виходить пухкіша
Не дивуйтеся, але ця паска – з горілкою. Вона ніжна, пухка, ароматна. Обов’язково приготуйте! Не пошкодуєте!
Інгредієнти:
7 скл. борошна
2 скл. молока
1 скл. масла
7 жовтків
3 скл. цукру
1 ч. ложка солі
70 г дріжджів
1 ст. ложка горілки
цедра лимона
лимонний сік, родзинки.
Спосіб приготування:
У теплому молоці розпустити дріжджі з цукром, додати масло, горілку, жовтки, сіль, борошно, лимонний сік, цедру лимона і родзинки. Замісити тісто.
Як підійде, розкласти у форми.
Дати знову піднятися. Змастити білками і випікати до готовності.
Раніше ми писали: Рецепт закарпатської паски
Залишити коментар