Котлети з буряка – смачно і корисно
Вінегрет, борщ та салат із часником далеко не єдині страви з червоного буряка, ще можна приготувати бурякові котлети. Смачні та ніжні з легкою кислинкою, яку їм дає яблуко, вони стануть чудовим варіантом для вегетаріанців та тих, хто дотримується посту. Крім того, котлети з буряка можуть бути чудовим гарніром до будь-яких м’ясних страв, пише tochka.net
Інгредієнти:
2 середні буряки
1 яблуко
1 головка цибулі
1 яйце
80 г манки
сіль, чорний перець за смаком
рослинна олія для смаження.
Приготування:
Відвари буряки протягом 20 хвилин. Остуди, очисти і потри на дрібну тертку або подрібни у блендері.
Очисти цибулю та яблуко і теж перетри у блендері.
Додай яйце, манку, сіль та перець, ретельно перемішай і дай постояти 20 хвилин, щоб крупа розмокла.
Розігрій рослинну олію в сковороді та ліпи котлетки.
Для цього 1 ст. л. фаршу скатай в кульку і злегка приплюсни. Обсмажуй на середньому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку.
Залишити коментар