Яйця у розсолі – новинка від українського виробника
Український виробник яєчних продуктів «Овостар» вперше в Україні представив на ринку продукцію у категорії Ready-to-Cook – яйце варене очищене.
Про це повідомили на сайті компанії.
Зазначається, що така пропозиція широко потрібна на світових ринках. Готове до подальшого застосування яйце в компактній упаковці стане надійним помічником для сектору HoReCa, комбінатів комунального харчування, кейтерингових компаній та виробників їжі пропозиції Ready-to-Eat.
Перша пропозиція ринку — варене яйце очищене в розсолі – упаковане у відра ємністю 3,3 л.
Яйце надходить за прямими конвеєрними лініями з птахофабрики Ясенсвіт. Потім:
- сканується на якість, цілісність шкаралупи,
- сортується за розміром,
- відварюється при температурі 96°С,
- охолоджується,
- очищається за допомогою сучасного технологічного обладнання виробництва компанії SANOVO.
У компанії наголосили, що продукція повністю відповідає високим стандартам якості та безпеки. Готове яйце може застосовуватися для приготування салатів, бутербродів, як декор для банкетного столу, зручно в приготуванні та є незамінним інгредієнтом для закусок з високим вмістом білка та обідніх перекусів в офісному середовищі.
Залишити коментар